Εξειδικευμένο Συνεργείο Smart

Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes – Smart

 

Κάντε την «Smart» επιλογή, για το smart σας!

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΚΑΠΑΡΔΕΛΗΣ ΟΕ. Ελπίζουμε να απολαύσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας και να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας online ή να επικοινωνήσετε μαζι μας !

Σχετικά…

Το GS smart service είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο για τα Mercedes smart, που παρέχει service υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με συνεργάτη την τεχνολογία και γνώμωνα την ποιότητα. Η εξειδίκευση μας οφείλεται στην αγάπη για την δουλειά μας και στην πολύτιμη γνώση που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας σε αμάξια υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένων απαιτήσεων. Το συνεργείο μας με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού και των ηλεκτρονικών υπολογιστών που διαθέτουμε, (ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών), είναι σε θέση να παρέχει επισκευές, βελτιώσεις και μετατροπές σε κάθε αμάξι ανεξαρτήτου μάρκας και τεχνολογίας. Αυτό που μας κάνει όμως να ξεχωρίζουμε πραγματικά, είναι οι φιλικές τιμές σε όλους τους πελάτες μας, αφού μένουμε πιστοί στην ιδεολογία μας «υψηλή ποιότητα δεν σημαίνει και υψηλή τιμή».

Η προληπτική φροντίδα των αυτοκινήτων, μπορεί να βοηθήσει τόσο τη δική σας ασφάλεια όσο και τις επενδύσεις που έχετε κάνει στο όχημά σας. Η τακτική συντήρηση μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις δαπανηρές επισκευές. Σας προτείνουμε να ακολουθείτε το πρόγραμμα συντήρησης του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας προκειμένου να φροντίσει κατάλληλα για το όχημά σας. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας και να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε δαπανηρές επισκευές.

Συνίσταται η αλλαγή λαδιών στην μηχανή του αυτοκινήτου σας κάθε 12 μήνες ή στα 4.000 χλμ  να λειτουργεί το αυτοκίνητό σας σε μέγιστη απόδοση και να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά.

Στην ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΚΑΠΑΡΔΕΛΗΣ ΟΕ χρησιμοποιούμε συνθετικό λάδι eneos που προστατεύει τη μηχανή σας και ενισχύει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας.Το συνθετικό λάδι είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και την κατανομή του ιξώδους. Έχουμε, επίσης, λάδι για πολλά χιλιόμετρα που βοηθά τα παλαιότερα οχήματα να λειτουργούν ομαλά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τιμές…

Παρέχουμε εξαιρετικές τιμές και αξεπέραστη εξυπηρέτηση πελατών για κάθε είδους υπηρεσία συντήρησης που χρειάζετε το αυτοκινητό σας.Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας για να πάρετε μια προσφορά.Θα σας συμβουλεύσει για το καλύτερο πακέτο που θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα σας παρέχει εξατομικευμένη τιμολόγηση.